Måndagen den 14 februari

Alla hjärtans dag............
Egentligen så hade jag ingen lust att göra någonting denna dag. Men, vi hade ju bestämt att vi skulle gå till Madison Square Garden för att kolla in alla Havaneserna på Westminster dog show. Hade ju t.o.m fixat hundvakt för Fidella hemma hos David för ett par månader sedan för att vara på den säkra sidan.
Efter att vi väl tagit oss dit och stått i kö ca 40 minuter för att köpa biljetter så började jag faktiskt tycka att det var riktigt roligt att vara där och tänka på annat en stund.

Vi hann se flera hundraser tävla innan det var dags för Havaneserna. Och vi lyckades få en sittplats där vi satt bra.

Det var många Havaneser som var med och tävlade. Om jag inte har helt fel så tror jag att just denna hundras hade flest tävlande av alla i toy gruppen. Var det 39 stycken? Vill inte slå vad om det men ungefär så många var det i alla fall. Alla fick inte plats i ringen samtidigt så dom fick visas i flera omgångar.

Bob och jag hade två favoriter. Denna var en av dom, en kille, Nummer 15 Ch Kamelott's Dr B Picked Me. Uppfödaren som även var ägare och den som ställde ut hunden var Toby Biller.
 
( Denna hunds farfar är även Fidellas farfar )

Vår andra favorit, som jag ritat ett litet hjärta under var en tjejhund, nummer 25: Ch Los Perritos Laredo
Uppfödaren av hunden är : Lynn Nieto & Troy Lewman.
( Fidellas mamma och mormor och farfar kommer också från Lynn Nieto.) Det var så roligt för Laredo bara la sig platt ner hela tiden. Hade inte alls lust att bara stå och se vacker ut.

Och gissa vem som vann av alla Havaneser.  Jo, Laredo !!!!!!!! HURRA.
Vi satt ju en bit bort så någon bra närbild blev det ju tyvär inte när jag försökte zooma.............

Efter att Havanese-tävlingen var avgjord så gick vi bort där alla hundarna som skulle ställas ut eller som nyligen hade ställts ut fanns. Herregud så mycket folk det var....... Fanns ju ingen luft.
Vi, eller rättare sagt Bob, pratade lite med några av Havaneseägarna, bland andra,
Toby Biller och hon verkade himla trevlig. Själv höll jag på att svimma av syrebrist och ville bara bort därifrån så fort som möjligt.

Lite spännande var det att gå in i grooming-området där hundarna gjordes iordning för att se så bra ut som möjligt. Jag står där till höger på denna bild och försöker lära mig lite nya trix......

Fidella skulle nog upskatta en sådan här kudde som denna Shitzu hade............
Jag passade på att köpa en ny hår-borste och en ny spray för att ta reda ut tovor med. Och eftersom det var alla hjärtans dag så köpte jag även en leksak till Fidella i form av ett hjärta som säger I love you när hon leker med det.

Kan även passa på att tala om att Empire State Building lös med lila och gult sken de dagar Westminster pågick om det är någon som är intresserad av att veta det........

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag     Nästa inslag