Onsdagen den 15 oktober.

Usch, det har varit en dålig vecka.....
Jag kände hur det började killa i halsen i slutet på förra veckan och sedan kom halsontet och hostan. Ligger och hostar halva nätterna och får inte mycket sömn. Har därför ännu mindre energi än jag hade innan.....

Och så åkte Bruno, vår kompis hund in på sjukhuset. Han har varit krasslig ett tag nu och dom har tagit många prover men inte förrän i måndags kom dom på vad det var. Han hade cancer i ryggmärgen och det gick inte att göra något åt.
Han kunde inte längre stå på benen och hade tappat synen.

Så samma dag medans han redan var nedsövd för provtagningar och röntken så fick han en spruta till och somnade in för alltid.
Det känns jättetråkigt. Bruno var en jättetrevlig hund som vi gärna tog hand om när husse, Brett, var bortrest. Vi hade hoppats på att få rå om honom många fler gånger.
På måndagkvällen träffade vi Brett som var jätteledsen. Vi gick ut och drack ett par öl och tittade på foton av Bruno som Brett precis hade framkallat.

Bruno.jpg (35459 bytes)

Bruno, jag kommer aldrig att glömma dig. Du hjälpte mig när min pappa hade dött.
Jag fick låna dig när jag var deppig och du fick mig att må bättre.

Eftersom du inte var min hund så kunde jag skämma bort dig hur mycket som helst. Jag älskade dig verkligen och jag vet att du tyckte om mig också.
Det var tack vare dig som jag bestämde mig för att skaffa en egen hund.
Jag kommer att sakna dig mycket!!!!!!!!

Tillbaka till fotodagboken      Föregående inslag       Nästa inslag