Torsdagen den 28 oktober.

Oj då....vart tog alla sommarbilderna vägen....
Jag önskar verkligen att fotodagboken kunde sköta sig själv när jag inte har tid.  Men...så långt har visst inte tekniken nått ännu.
Jag har varit ute och rest flera gånger sedan jag skrev sist. I går när jag var på tvättomaten lyckades jag av misstag peta i både svenska enkronor och canadensiska kvartrar i stället för dom amerikanska 25-centrarna som tvättmaskinen ville ha.

Inte har det blivit många smycken tillverkade heller..............Jag var nere i källaren och slipade i dag för första gången på en evighet. Det hade t.o.m. hunnit bildats spindelnät på min slipmaskin. Spindeln såg jag dock som tur var inte till. Den hade väl hunnit flytta till ett mer intressant område.

Här kommer en kortfattad liten redogörelse med ett fåtal bilder från tiden som gått sedan i midsomras.

I slutet på juni någon gång blev Fidella kortklippt. Eftersom vi inte kunde ta med henne till Sverige pga karantän-lagen så skulle våra grannar David och Michelle ta hand om henne. Jag ville ju inte att dom skulle tillbringa hela dagarna med att borsta och kamma utan att dom skulle ha roligt ihop i stället.
Fast...fullt så här kort hade jag inte räknat med att håret skulle bli när jag tog henne till hundsalongen. Fidella var inte glad över sin nya frisyr. Hon vägrade att gå ut och visa sig för folk i nästan en hel vecka. Antar att hon kände sig naken.

Nu börjar hon dock tack och lov att se ut som vanligt igen.

Fjärde juli tillbringade vi med Jans familj på båten. Här är vi på väg till Sandy Hook och passerar frihetsgudinnan. Fidella trivdes i sin nya flytväst. Då slapp hon känna sig så naken......

Sedan var det dags för mig och Bob att ta flyget till Sverige.

Vi var mest i sommarstugan i Västergötland.

Första veckan var min farbror Karl-Heinz och faster Ilse och deras barnbarn Fabian från Tyskland där också. Vi har ju inte träffats sedans pappas begravning så det var trevligt att träffas igen. Karl-Heinz hjälpte mamma med att fixa brunnsdekorationen som höll på att ruttna bort.

Ilse plockade vinbär.

Fabian åkte ringen.

Så här såg ryggen ut efteråt......

Bob tvättade rent med högtrycks-spruta.

Mamma lärde sig att klippa häckar med maskin.

Själv hjälpte jag väl också till med lite av varje men tyckte som vanligt att det var mest avkopplande och roligt att åka ut ochfiska.

Och abborrar blev det i år också.

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag    Nästa inslag