Måndagen den 17 maj t.o.m fredagen den 21 maj.

Hej Camilla, Per, Edvin och Alva. Tack så mycket för besöket hos oss. Det var både nyttigt och roligt att ha ett avbrott i vardagen och tänka på annat.

Det var intensiva dagar för att hinna med så mycket som möjligt. Trots att jag hade kameran med mig nästan jämt så glömde jag bort att ta kort på många ställen och tillfällen...................Men, dom finns dock fortfarande kvar i mitt minne.

South Street Seaport.

Staten Island färjan. ( Fortfarande gratis att åka med den. )

Och med den färjan åker man förbi Frihetsgudinnan och kan ta kort. Hon är fortfarande stängd för allmänheten sedan den 11 september 2001 men det finns planer på att att öppna denna turistattraktion igen någon gång denna sommar.  När då ? Vet inte. Får hålla koll på denna sida: http://www.nps.gov/stli/

Eftersom det inte var sommarlov ännu så hade Edvin och Alva fått uppgifter från skolan  att jobba med under resans gång. Inte alltid så lätt när man är trött...............

På en av våra favoritrestauranger.

I hörnet av Stanton och Essex Street ligger en frisersalong som heter Edwins. Självklart måste vi ha Edvin att posera framför den.

Dollaraffären.

Fidella som inte är så van med barn och gärna skäller på alla gäster innan hon lär känna dem blev till slut bästa kompis med både Alva och Edvin.

Fidella gick runt och letade och tyckte att det var bra trist när våra gäster inte längre bodde hos oss.

Tillbaka till fotodagboken      Föregående inslag     Nästa inslag