Påskafton 2005

Bob åkte till Connecticut tidigt i morse för att packa ihop saker i sin mammas lägenhet.

Jag har varit hemma  framför datorn för att skriva lite påskhälsningar och för att komma ikapp med min fotodagbok. Ursäkta, jag har inte hunnit skriva påskhälsningar till alla jag känner....
Och så har jag pratat i telefon med min mamma i Sverige och min syster i Canada. Och det känns så skönt att ha en familj som man kan prata med och som har samma värderingar som en själv.

Och så passade jag på att fylla frysen med lite mer hemlagad hundmat.

Denna bild är från i januari då det var väldigt knapert i frysen vad det gällde hundmat och jag spenderade många timmar med att göra många olika rätter för lite variation med fisk, grönsaker, kalkon, kyckling osv........

I dag, eftersom det inte är tomt i frysen så har jag bara gjort en sorts rätt.
Organisk kyckling med råris, ärtor och wheatgerms och färsk persilja. ( är wheatgerms vetegroddar på svenska? )

Fidella får alltid en hemlagad frukost. Hon älskar min matlagning.
Hon hade problem ett tag med att kräkas på morgonen minst två gånger i veckan men det problemet försvann väldigt snabbt efter att jag började laga mat till henne.
På kvällen äter hon sitt torrfoder i två omgångar. Hälften vid sextiden. Sedan väntar hon tills Bob och jag ätit middag för att se om hon får några matrester. Är det något som passar hundar så får hon en liten smakbit. Annars så får hon ett kex eller dyligt. Efter det så vet hon att om hon vill bli mätt så är det lika bra att äta upp resten av det tilldelade torrfodret.

Passar på att önska en god fortsättning av påskhelgen.

Tillbaka till fotodagboken     Föregående inslag     Nästa inslag