Onsdagen den 13 september

Önskar att jag kunde sätta in en bild på mig själv med nyklippt hår, men tyvärr....jag får väl ha mina tofsar ett tag till.

Det var Ginger som blev klippt. Hon hade så många tovor som var helt omöjliga att reda ut.
Fidellas tovor klarar jag av att hålla undan men hon är ju van med att bli kammad och borstad.
Ginger däremot är inte van och väldigt känslig när man rör hennes ben så det blev till att gå till hundtrimmaren och klippa bort så mycket som möjligt.
När vi var och hämtade henne så kände vi knappt igen henne. Hon ser mer ut som en terrier nu än en Lhasa Apso.

I måndags var jag iväg med henne till veterinären igen. Hon fick ett microchip och en spruta mot rabies.

Fidella då, jo hon fick sin sista antibiotikatablett i dag. Fötterna ser ut som vanligt igen.
Men, i dag när jag kammade henne såg jag att vänster öra var alldeles rött inuti.
Hjälp!!!!! Säg inte att hon fått öroninflammation eller vad kan det vara nu då? Tror jag blir tokig snart....Håll tummarna för ett mirakel!!!! Ser jag ingen bättring i morgon eller övermorgon så blir det till att gå till veterinären igen.

Jag får inte glömma bort att spela på Lotto på fredag. Det är en jackpott på 163 miljoner dollar.
Då kan jag flytta till ett hus och ha en privat veterinär som inneboende.

Fidella hade i alla fall himla roligt i går kväll för då började hon på en Agility kurs. Det är Bob som kommer att ta henne på kursen nu varje tisdag kväll i sex veckor. Får be honom ta med kameran någon gång.

I måndags, den 11 september var det fem år sedan terroratacken.
Jag tycker att ibland känns det som en hel evighet sedan och ibland känns det som det alldeles nyligen hade hänt. Det beror på hur jag mår...
Jag klarade inte av att kolla på något som handlade om 911 i måndags. Och inte skulle jag frivilligt vilja gå på bio och titta på filmen som kommit ut. Det är för jobbigt att bli påmind.
Och nu är jag mest förbannad. Dom sa att luften inte var farlig att andas in...... Det trodde jag väl aldrig riktigt på då heller men nu är det ju i alla fall bevisat. Runt 12000 människor som hjälpte till på katastofplatsen, brandmän, poliser, byggnadsarbetare, frivilliga osv....har blivit sjuka. Åtskilliga har blivit tvugna att sluta sina arbeten för dom har så svåra lungproblem. Och inte ett öre har dom fått i ersättning från detta land. Dom som sades vara hjältar blir nu behandlade som skit.
Många har inte ens hälsoförsäkring så dom har inte råd att få den vård dom behöver.
Nu så undrar man ju hur många som kommer att bli sjuka i framtiden pga alla tungmetaller, asbest och annat som virvlade runt i luften dag efter dag, vecka efter vecka.

Med förhoppning om att dom framtida fem åren kommer att vara mer positiva än dom fem åren som har varit.

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag     Nästa inslag