Julkort 2005

Åkte för att hälsa på min mamma och vänner och bekanta i ca tre veckor.
Bob, min man och Fidella, vår voffsing var med. Flög med Finn Air, en liten omväg men vad gör man inte för att flyga med det mest hundvänligaste flygbolag att välja mellan stäckan New York - Stockholm.... Från Stockholm till Örebro tog vi Swebus.
Vi gjorde samma resa sommaren 2005 i juli som jag dock inte dokumenterat i denna fotodagbok....sorry....tiden räcker inte alltid till....

Fidella är en ängel att resa med. Hon är tyst som en mus i sin sherpa väska och sover mest hela resan. Ca 12 timmar innan vi åker så får hon ingen mat men får gärna dricka vatten. Efter att vi checkat in så tar vi ut henne för att kissa och på själva flygresan så får hon diverse godbitar att knapra på. Hon är dock väldigt medveten om att hon inte kan kissa på ett tag så när jag erbjuder färskt kallt vatten så tar hon bara små klunkar....

Hon fyller tre år i april men har redan flugit åtta gånger. Två gånger fram och tillbaka till Canada och två gånger fram och tillbaka till Sverige.

Vi tog en hel del foton av oss och Fidella för att göra ett julkort.

Vi hade tjuvöppnat ett paket från Canada för det hade gått sönder lite och vi såg att det var tomtekläder till Fidella.... Julkortet vi till slut skickade ut fixade Bob till i photoshop med lite snö i bakrunden.

Tillbaka till fotodagboken   Föregående inslag   Nästa inslag