Måndagen den 11 juni 2007

Vann budgivningen på ett hus i Örebro!!!!!!


Minns inte exakt när jag först såg en annons på hemnet att detta hus var till salu. Men när jag går tillbaka i tiden genom att kolla mina email så skulle jag tippa att det var den 18 maj. Det var på en fredag.

Redan på lördagen så hade jag gjort det man absolut inte ska göra när man ser en bild av ett hus till salu. Jag flyttade in.
I min fantasi förstås....målade om, möblerade, såg hundarna springa runt på gräsmattan, och busshållplatsen låg så nära. Så lätt för mamma att kunna hälsa på!!!!
Redan på söndagen efter så gick kompisar till mig för att kolla huset utifrån. Dom tog flera bilder. ( Med hänsyn till ägarna som bor där nu så sätter jag bara in en bild och skriver inte vart huset ligger.)
På måndagen var min mamma och morbror och moster och tittade på huset utifrån...... Helgen efter hade jag ett par andra kompisar som var där och tittade på utsidan och miljön runtomkring.
Visningen var inte förrän den 31 maj.
Det kändes som flera års väntan...kunde inte koncentrera mig på något annat än detta hus.
På visningskvällen, det var en torsdag så hade jag involverat många vänner att tillsammans med min mamma, morbror och moster titta på huset.
Sedan satt jag i telefon ett par dagar för att få reda på allas intryck och synpunkter.
På lördagen efter var det ännu en visningsdag. Självklart hade jag någon där för att kolla lite mer....
Där fanns både positiva och negativa intryck att fundera över...........Efter att fått en klarare bild av husets insida som behöver lite renovationer här och där så bestämde vi oss för att bjuda på huset. Budgivningen började på måndagen den 4 juni.

I en veckas tid så sov jag knappt en blund. Jag bara låg och väntade på det där pipandet från mobiltelefonen där vi fick meddelande från mäklaren om sista budet...
Så stressigt det var!!!!
Nu har det gått mer än två månader sedan jag först såg bilden. Har fortfarande inte sett huset i verkligheten. Gissa om man är nyfiken. Och faktum är att jag fortfarande har svårt för att koncentrera mig på något annat...
Det har inte blivit så många smycken gjorda...men det är så mycket annat att fixa med.

Både papperarbete och praktiska saker. Bob har varit väldigt upptagen på sitt jobb ( han kommer att fortsätta jobba för samma företag trots att vi flyttar till Sverige tack vare internet... ) så jag jobbar med att få allt annat att fungera.....

Runt den första oktober flyttar vi till Sverige. Huset flyttar vi inte in i förrän den 9 november. Vi bor hos min mamma ett tag medans våra saker blir skeppade i en container över atlanten..... ( Något jag inte bokat ännu...förslag mottages gärna ang flyttfirmor....tänkte kontakta Kungsholms eftersom vi flyttade med dom från Sverige och hit....)

Tillbaka till fotodagboken    Nästa inslag    Föregående inslag