Torsdagen den 18 december

Jaha...nu har det visst gått så länge sedan jag skrev att mina läsare undrar om jag är okey.
Jodå, allt är bra med mig och mina nära och kära.
Men....när det kör ihop sig och jag har väldigt mycket att göra så har jag fullt upp med att göra det och inte tid att dokumentera.

Jag kom hem till New York i förrgår efter att ha tillbringat ett par veckor i Örebro hos min mamma. Det var kul att vara där och träffa släkt och vänner.
Nu har jag några dagar på mig att packa om mina väskor innan jag åker till Canada på måndag för att hälsa på min syrra.

I dag skulle jag gå till vår tvättomat runt hörnet eftersom smutstvätten svämmade över i tvättkorgen. ( Vi har visserligen en tvättmaskin nere i vår källare som tillhör huset men tumlaren har varit trasig sedan i höstas och ingen har haft tid att fixa en reperatör så därför använder jag tvättomaten när jag tvättar nuförtiden )

Eftersom mamma har sytt tre overaller till Fiffiluren ( Fidella ) så tog jag henne och kameran med mig för att slänga in tvätten i maskinen och fota Fidella med overall nr 1. Skulle ju inte vara borta så länge och tyckte inte det var lönt att låsa min dörr.......

overall1.jpg (62615 bytes)

overall2.jpg (40516 bytes)

overall3.jpg (41426 bytes)

Fin overall va?
Efter att jag satt igång tvättmaskinen med mynt i ett värde av 1 dollar och 25 cent så gick Fidella och jag hem. Utanför porten letade jag febrilt i mina fickor efter mina nycklar eftersom porten alltid är låst. Ett antal fickor senare började Fidella bli irriterad och skällde på mig. Varför öppnar du inte dörren frågade hon mig......
Jag fortsatte att leta igenom alla mina fickor utan att hitta mina nycklar som jag ju naturligtvis lämnat hemma.
Började i stället metodiskt ringa alla dörrklockor på vår porttelefon.....
Ingen var hemma !!!!! Väldigt ovanligt då flera än jag jobbar hemifrån......

tumlare.jpg (31803 bytes)

Så, med en sur Fidella som längtade hem gick jag tillbaka till tvättomaten för att hålla värmen och stoppa kläderna i tumlaren.
45 minuters stirrande in i torktumlaren och femton minuters sakta vikande av kläder för att fördriva tiden resulterade dock att en av mina grannar kommit hem igen. Tack och lov !!!!!!
Jag har flera bilder som jag tänkt sätta in i fotodagboken men inte haft tid med...
Ska i efterhand försöka komma ikapp sedan Halloween innan jag åker till Canada........

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag     Nästa inslag