22 april 2007

I dag var det Fidellas födelsedag. Fyra år är hon nu den lilla damen. HURRA HURRA HURRA
I stället för att ha födelsedagskalas hemma så bjöd vi bara Jessie och Audrey hem till oss för en liten brunch och lekstund. Fidella fick öppna sina presenter och sedan tog vi tunnelbanan ut till Rockaway, en av Fidellas favoritplatser att ha utflykt till.

Alldeles lagom varmt. Inte för kallt och inte för varmt. Sådär runt tjugo grader skulle jag gissa att det var. Inte blåste det så mycket heller. Måste ju passa på att njuta av stranden nu för mellan den 1 maj och sista oktober så är hundar inte längre välkomna vare sig på stranden eller boardwalken på Rockaway.

Ginger och Audrey blev lite bättre kompisar än vad dom varit.
Detta var antagligen Gingers första gång på stranden. Hon var lite rädd för snäckorna och krabbklorna till att börja med och ville gärna gå precis vid Bobs fötter hela tiden.

Många snäckor...men vi sparade inga.

Fidella sprang runt som en virvelvind och busade med Audrey och så fick hon för sig att rusa ut i vattnet och hon valde att ta alla sina pauser i den blöta sanden. Allt för att bli så blöt och sandig som möjligt. ( Hon som i vanliga fall hatar att bli våt )
Nåja, det var ju hennes födelsedag så hon fick skita ner sig så mycket hon ville. Jag protesterade inte ens när hon rullade sig i den våta illaluktande tången.

Vad gör Bob kan man ju undra......

Vi gick jättelångt men tog många pauser så hundarna fick dricka vatten och vila lite.
Fidella hade en rolig födelsedag och på hemvägen fick hon och Ginger hamburgare från MacDonalds. Ingen nyhet för Ginger kanske men allra första gången för Fidella som raskt glufsade i sig med tårar i ögonen av ren njutning.
Dagen efter så vet jag inte vem som var tröttast. Hundarna, jag, Jessie eller Bob... Alldeles för mycket frisk luft !!!!!!
Gingers födelsedag var den 25 januari.
Denn bild blev aldrig insatt här så jag passar på att göra det nu. Hon är tio år och hade kalas här hemma med närmsta familjen och extra god mat och roliga paket.

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag    Nästa inslag