Onsdagen den 5 mars.

Har ju lovat att uppdatera minst en gång i veckan så det är väl bäst att hålla detta löfte.......
Min förkylning gick faktiskt över jättesnabbt. Kanske det bara var luftombytet. Fortfarande lite snorig och nyser en hel del men annars mår jag bra.

Mitt problem just nu är att jag stressar upp mig. Inget ovanligt vad det gäller mig men jag ligger verkligen efter med allt just nu.
I tvättkorgen ligger fortfarande sommarkläder kvar från semestern trots att jag tvättat massor. Hällde ut allt i morse för att sortera och nu är sovrumsgolvet fullt av sand från Bonaire från baddräkter och dykstrumpor.....
Internetbutiken behöver fyllas på med nya smycken men jag har inget färdigt....
Har dessutom andra smyckesbeställningar att få färdiga....
Håller på med bokföring från flera månader tillbaka för att få allt färdigt innan det är dags att deklarera. I går kväll rotade jag runt bland alla mina pappershögar som bara växer och växer efter ett kvitto från banken som absolut inte fick tappas bort. Höll nästan på att få ett nervöst sammanbrott innan det äntligen dök upp i korgen med alla mina beställningar. ( Hur hade det hamnat där? )

Tydligen har jag inte ärvt min pappas ordentliga ordning vad det gäller att hålla reda på papper i olika pärmar........

Har inte haft tid att städa. Dammråttorna växer och badrummet är inte kul att gå in i längre......

Massor av epost att svara på. Har gjort en mapp som heter "svara på". Den blev dock så stor att jag fick dela upp den och lägga dom viktigaste breven i en annan mapp som heter "svara snarast". Nu funderar jag på att även rensa denna mapp och göra en till som heter "svara nu på en gång".

Förlåt alla ni som inte fått svar på era brev!!!!!!!!

Ska väl inte tråka ut er med resten av min "att göra lista"....

Som sagt så hade vi ju besök i förra veckan. Det var Leigh och James som var här några dagar innan dom åkte vidare till Portugal. Leigh är en gammal rumskamrat till Bob från tiden då dom gick på konstskola i Chicago. James är hennes man. Dom bor i South Carolina. Så här ser dom ut:

Leighjames.jpg (31960 bytes)

En kväll när dom var här så fick vi ett telefonsamtal. Det var Bob som svarade och hörde en röst som sa: Hej, det är Miky, kommer du ihåg mig? Klart att han gjorde det!!!!!!!
Miky är ju killen från Italien som vi reste runt med några dagar i Ecuador för ett par år sedan. Nu var han i New York och frågade om han kunde komma över till oss och hälsa på.
Klart han kunde. Bo hos oss kunde han dock inte eftersom vi ju redan hade gäster men Miky hade redan ordnat hotellrum så det var inget problem.
Han kom hit och vi gick ut och åt allihopa tillsammans. Miky var på festhumör så efter att vi varit och ätit på restaurang så gick vi vidare till en bar för att dricka öl och kasta pil. Jätteroligt hade vi men det blev tyvärr lite väl sent... Miky hade lämnat lite grejor hos oss så efter puben så gick vi tillbaka till lägenheten och satt här och pratade ett tag. Efter det följde Bob Miky till tunnelbanan.
En halvtimme senare så ringde telefonen igen. Hej det är Miky, jag glömde visst min hotellnyckel i er lägenhet...........

Vid halvfyratiden på morgonen sov jag fortfarande inte på grund av den där jäkla tuppen ......
Jag tog ett par foton på Miky men dom var inte så bra så i stället sätter jag in ett gammalt foto från då han var och hälsade på oss förra gången.

mikystaty.jpg (23332 bytes)

Nej då, jag har inte glömt att jag ska sätta in bilder från vår semester... Har bara inte haft tid. Dom kommer när dom kommer. Ha det bra tills nästa inslag.

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag    Nästa inslag