Dogswalk against cancer 2005

Den första maj var det dags för en cancerwalk med hundar igen. Det spöregnade när vi vaknade på morgonen och det var ju inte direkt vad man hade hoppats på eftersom det regnade även förra året.

Det klarnade dock upp strax innan det skulle börja men deltagandet var inte lika stort som förra året. Har visserligen inte läst några siffror någonstans men det kändes tyvärr att det var färre hundar och människor.
Pengarna vi betalade för att delta går till cancerfonden för att hjälpa till med cancer forskning för både människor och hundar.

Det var heller inte lika många aktiviteter som förra året men vi hade roligt ändå. Alldeles tillräckligt många hundar för Fidella att titta, nosa och leka med.

Vi skippade dock lekparken eftersom det var som en stor lervälling där utan gick mest runt och tittade på vad som var till försäljning och samlade på oss gratisprover av allt möjligt som delades ut. Bobs väska var helt proppfull av hundtidningar, hundgodis, prover på hundmat osv.... Vi delade med oss till våra grannars hundar dagen efter eftersom vi hade så mycket.

Hoptrasslade hundar.....

Agilitybanan var dock mycket bättre anordnad detta år. Man fick stå i kö utanför och bara en hund i taget fick prova på att hoppa och springa genom tunnlar osv.... Tyvärr har jag inga bilder på när Fidella snabbt som attan klarade av alla hinder och glatt skuttade runt hinder, genom och över. Hon fick applåder av alla som stog runtom och tittade. Vi planerar att börja på en agilitykurs nu i höst.

Vi träffade på två havaneser. Fidella sniffar runt.... Kommer inte ihåg vad denna hette men vi träffade ägarna redan förra året. Då hade dom inte fått sin hund ännu men hade tusen frågor till oss.....

Innan det var dags att gå därifrån så köpte vi en slice pizza var. Fidella älskar pizza och fick en kant att njuta av.

Tillbaka till fotodagboken    Föregående inslag    Nästa inslag