Söndagen den 24 augusti.

Eftersom Fidella verkligen älskar utfllykter så har vi tagit som vana att åtminstone en gång i veckan åka iväg någonstans för hennes skull. Roligt är det ju för oss också förstås. Men innan vi skaffade hund så blev det ju inte av så ofta......

I vilket fall som helst så valde jag ett av mina absoluta favoritutflyktsmål denna dag.
Coney Island som vid havet i Brooklyn. Man kan ta F-tåget dit. ( tunnelbanan )   Och det är den tunnelbanan som ligger närmast oss där vi bor.

hundvaska.jpg (28063 bytes)

Riktigt så snabbt går tyvärr inte tåget som det ser ut att göra på bilden....... Ca 45 minuter tar det. Fidella älskar dock denna väska. Så fort man tar fram den så springer hon fram för att få hoppa i den för hon vet att hon ska på tur. Jag tar med henne till posten och till affärer ibland också och hon är tyst som en mus där i väskan.

hotdog.jpg (52341 bytes)

En varm korv från Nathans tackade hon inte nej till.... Själv så älskar jag deras hemgjorda pommes frittes.

boardwalk.jpg (49443 bytes)

Promenad på Boardwalken.

pabryggan.jpg (60977 bytes)

Hundar är inte tillåtna nere på stranden men vi var ju inte där för att bada. Vi var mest där för att insupa stämningen och kolla på folk. Här tog vi en paus ute på bryggan.

freakshow.jpg (54332 bytes)

Vi gick inte in för att kolla på freakshow denna gång. Men jag rekommenderar alla som åker dit att gå in!!!!!! Den är numera bara öppen på sommaren och bara på helgerna tyvärr.

cyclone.jpg (49409 bytes)

Inte heller åkte vi bergodalbana men nästa gång ska jag banne mig göra det!!!!  Cyclone är en suverän gammaldags riktigt ranglig sådan. Jag har åkt den många gångeroch älskar den. Blev dock förvånad över att Bob aldrig åkt den. Men, så är ju inte heller Coney Island hans favoritutflyktsmål.......

Tillbaka till fotodagboken      Föregående inslag      Nästa inslag